Boeken

Welke boeken heb ik geschreven?

Ik heb een aantal boeken geschreven. In 2010 Diagnose Levensklem en later Deniesa’s Manifest en Novaglobe (Engelstalig). Deniesa staat voor DE NIEuwe SAmenleving. Maar je kunt er ook DeNiesA in lezen (gelieerd aan nieuw sociaal economische DNA).

Ik heb besloten de essentie van het Novaglobe boek en Deniesa’s Manifest, dat alweer dateert van 10 jaar geleden samen te voegen tot een beknopt boekwerk genaamde Living Love Manifest. Waarin ik tevens refereer aan tientallen bekende ‘songs’ waarin ik meen betekenis en verbindingen te zien, die ik elders nog niet gelezen heb. Mogelijk een mooie fantasie, mogelijk een nieuwe werkelijkheid. Ik denk dat via songs ons collectief onderbewuste tot ons spreekt. In het Living Love Manifest behandel ik ook de onderwerpen NewFamily, novAMORe & Emotude. Hierbij focus op hoe we mogelijkerwijs meer de liefde daadwerkelijk kunnen leven. In relaties, in families maar ook in onze economie.

Het boek Novaglobe is nogal ‘academisch’ van aard, en raad ik aan voor mensen die  affiniteit hebben met ‘system redesign’.

Deniesa’s Manifest is nooit in fysieke vorm beschikbaar geweest (alleen als eboek), ik heb besloten dat boek niet meer te verspreiden omdat de essentie krachtiger vervat wordt in het boek Living Love Manifest.

Verkrijgbaarheid boeken:

Novaglobe via BoekenRoute.

Diagnose Levensklem via BoekenRoute of eboek gratis downloadbaar via deze link. (Donaties zijn altijd welkom op IBAN: NL47KNAB0256553971, ten name van DoGoodPromotions)

Het boek Living Love Manifest, de Nederlands editie verwacht ik in de loop van 2019. Via dit formulier kunt je aangeven op de hoogte te willen blijven over de de verschijning. Je vindt op dat formulier ook nadere informatie over het boek.