Muziek

OPROEP:

Ik wil graag muziek maken voor en/of met anderen. Maar… ik heb ook gemerkt dat het voor mij cruciaal is dat de mensen die komen affiniteit hebben met wat ik wil uitdragen. Dus, als je interesse voelt, kun je dat doorgeven met dit formulier? Dan wordt het een stuk leuker om events te organiseren. DANK!!!


Op deze pagina (Engels) vind je ‘tourdates’ (met een glimlach;-)). Daar vind je ook een link waarmee je je interesse kunt doorgeven voor een mogelijk te organiseren ‘internet concert’.

19 november was er een mini concert tijdens het gluren bij de buren festival in 2019. Hieronder zie je een impressie (Calling Mayqueen song). Een meer verrijkte versie van dit mini concert wil ik delen na de komende reis naar Malawi.

 

Enkele  songs die ik hier graag deel:

  1. Systemjam (Voor al die mensen die vastlopen…)
  2. Chidragon (Instrumentaal only – electrische gitaar)
  3. Child in the Arms of Men (Unpolished versie, akkoestische gitaar)

Ik zie het als een van mijn missies om mensen te motiveren muziek te maken zoals dat ‘in hun is’. Elke muziek is ‘goed’ voor mij. Of je het fijn vindt om ernaar te luisteren, dat is een ander ding. De eigenheid telt. En plezier;-)

Want… Het bevreemt me dat zoveel mensen zeggen dat ze geen muziek kunnen maken. Dat zegt al veel over onze perceptie van muziek. Iedereen kan muziek maken. Je stem is al muziek tijdens het praten (in mijn beleving). De muziekindustrie (en instituten) hebben gezorgd voor een tweedeling tussen kunstenaars (artiesten) en niet-artiesten. Ik hoop op een wereld dat iedereen zich kunstenaar voelt en dat kan uitleven. En daarnaast zeg 10 a 20 uur werk doet in de ‘basiseconomie’. Zie voor dat laatste de visiepapers op www.transitieportaal.nl, of lees het Living Love Manifest (er is een Nederlandse versie).

“And obey the neon gods they made… No one dared… Disturb the sound of silence” Sound of Silence – Simon & Garfunkel

Ik ben vanaf 2008 zelf songs gaan maken. Of, zoals dat vaak gezegd wordt, de songs zijn in mij naar boven gekomen. Ik beschouw mijzelf niet als een ‘song writer’.